Оформлення залу на весілля Коломия, Весільний декор, Прикрашання ресторану Ціна

Якщо ви не бажаєте витрачати багато енергії на оформлення весілля, тоді ви можете звернутися за допомогою до нашої компанії. У нас працюють майстри своєї справи, які готові підготувати весільний декор за найвищим розрядом. Продаж кімнатних рослин і живих квітів.

Для того, щоб залишити відгук на нашому сайті авторизуйся. Зацікавила подія? Авторизуйся, щоб отримати нагадування про неї. Смачна українська кухня. Банкетний зал до 350 осіб. Використовують цікавий та барвистий декор для прикраси банкетного залу.

Оформлення весільних автомобілів. Прокат автомобілів. Вирощування квітів.

  • Заняття з різних видів танців для дітей та молоді.
  • Виготовлення випускних альбомів, фотокниг.
  • Надання перукарських послуг.

Курси перукарського мистецтва. Великий досвід за плечима, невичерпна фантазія, оригінальність – це все про нас. Але найважливіше – ми навчилися розуміти клієнтів та втілювати будь-які мрії у реальність. Якщо ви хочете, щоб ваше весілля було незабутнім, то відповідно до цього дня необхідний барвистий декор.

Продаж живих квітів, доставка в межах міста та області. Декоративно-кімнатні рослини, розсада, саджанці. Можливість онлайн-замовлення. Флористичне оформлення весіль, інших урочистих подій. Перукарські послуги, нарощування волосся. Апаратна косметологія, чистка обличчя. Манікюр, покриття гель-лаком та нарощування нігтів, педикюр.

Гуртівня квітів “Kvitkalux”

Олечка, Дякую Вам велике за ваш професіоналізм у роботі, вирішення всіх побажань і питання всього задуманого. Гості і ми залишилися дуже задоволені, все було дуже красиво, враховувалися всі наші побажання, це шалено приємно. Сила та золоті руки студії флористики та декору «Style-Decor». Освіта – інженерно-технічна.

весільний декор коломия

Весільна флористика. Макіяж, нарощування, покриття гель-лаком нігтів, манікюр. Нарощування волосся. Перукарські послуги. Манікюр та педикюр.

Фарбування і корекція брів. Перукарські та косметологічні послуги, макіяж. Манікюр, педикюр, покриття гель-лаком та нарощування нігтів. Нарощування і ламінування вій, оформлення брів. Широкий спектр перукарських послуг.

Оформлення весіль від Style-Decor

Нарощення та ламінування вій. Ми розміщуємо усю контактну інформацію, Ви можете зателефонувати або написати виконавцю в месенджерах. Також у нас діє внутрішня система повідомлень. Стилісти рекомендують https://vinbazar.com/journal/hi-tech/zapreshchat-nelzya-razreshat–ukrainskiy-put-v-legalizatsiii-industrii-igr почати з зачіски. Якщо це репетиція, то процес займає не більше 40 хвилин. В середньому на створення весільного макіяжу займає приблизно 1 годину. Ви справді хочете видалити відгук?

Нарощування, ламінування вій. Манікюр, нарощування, покриття гель-лаком, педикюр. Курси нігтьової естетики, бровистів. Перманентний макіяж брів. Перукарські послуги, колористика, візаж, оформлення та ламінування брів, нарощення і ламінування вій. Нарощення нігтів гель-лаком. Курси перукарського мистецтва та візажу.

Exponat – фотозона, весільний банер, Press wall

Широкоформатний друк. Дизайн та проектування. Порізка, друк та гравіювання твердих матеріалів, виготовлення написів та наклейок з плівки та паперу.

Послуги ведучого і музикантів на весілля, хрестини, корпоративи та інші урочисті події. Заняття з сучасних і східних танців для дітей та дорослих. Постановка весільного танцю.

Проведення свят, днів народжень, хрестин, весіль та інших урочистих подій з Білим ведмедем. Для відправки повідомлення підтвердіть Ваш номер мобільного. Продаж живих квітів та букетів, сувенірів, вазонів, горщиків.