Остаточний рейтинг найкращих комп’ютерних ігор прямо зараз 2021

Він відрізняється стильним мінімалістичним дизайном, високою продуктивністю та доступною вартістю. Оснащений 4-потоковим процесором AMD Ryzen U, чотири ядра якого працюють на тактовій частоті 2,6 ГГц. При максимальному навантаженні частота чипа динамічно підвищується до 3,5 ГГц. Усередині стоїть твердотільний накопичувач на 256 ГБ і відеокарта AMD Radeon 540X (2 ГБ).

І якщо ви один із тих щасливчиків, які грають у ці ігри на повну силу, я можу вам лише позаздрити. Настав час поринути в краєвид, адже ось наші п’ять найкращих комп’ютерних ігор із графічною композицією. З іншого боку, якщо вам цікаві книги, фільми та/або телебачення, можливо захоплююча гра-головоломка або MOBA стане для вас найкращим вкладенням коштів у гру. PlayerUnknown’s Battlegrounds, також відома як PUBG, – це гра в жанрі королівської битви, яка підкорила ігровий світ.

ТОП 50 найкращих комп’ютерних ігор

Це багатокористувацька онлайн-партійна гра, де гравці мають виконувати завдання на космічному кораблі, а деякі з них є самозванцями, які намагаються саботувати місію. Простий, але захоплюючий геймплей, можливість обману та командної роботи роблять гру обов’язковою для гри. Автори розуміють, що їх висновки не є 100-процентною істиною. Ігрове суспільство завзято критикує подібні ТОПи, якщо у верхніх рядках рейтингу не виявляється улюбленого проекту.

Друге місце, найкращий результат в цілому: Assassin’s Creed Valhalla (ПК)

Якщо вам не потрібен тривалий час роботи від акумулятора, вам обов’язково слід деактивувати гібридний графічний режим у програмі Lenovo Vantage. Додаткові налаштування живлення Lenovo мають сенс, і ви можете швидко перемикатися між ними, але ми хотіли б бачити деактивовані вентилятори, принаймні, коли ви використовуєте режим Eco. Найновіші процесорні технології включають процесори Intel 12-го покоління Alder Lake, які використовують гібридну конструкцію з потужними та ефективними ядрами, а також процесори AMD Ryzen 6000. Як і настільні комп’ютери, новітні відеокарти зараз важко знайти через глобальну нестачу компонентів.

Завантажити adobe application manager безкоштовно для MAC, Windows 7

Сергій Чирков11 січня 2024 Між велосипедом і ханукієюВосени 2019 року тріумфатору українських виборів під час офіційного візиту подарували велосипед і банку меду. Можливо, вона не має загального азарту FIFA, але якщо ви коли-небудь замислювалися про те, на що буде схоже управління футбольним клубом, то Football Manager 2022 це ваша найкраща можливість. При використанні матеріалів активне посилання на сайт є обов’язковим. Права на всі матеріали належать ТОВ «Видавничий Дім «Високий Замок» (за умови, якщо не вказано інше та не присутнє посилання на джерело) й охороняються законом України «Про авторське право і суміжні права». Друге місце віддали The Last of Us Part II, навколо якої ходило дуже багато розмов після релізу.

Журналісти називають гру тріумфом сторітеллінга, пейсінга і складних дій. Популярність гри призвела до створення конкурентної кіберспортивної сцени, з турнірами та лігами, що проводяться по всьому світу. Професійні гравці та команди змагаються за великі призові фонди, демонструючи свої навички та стратегії перед мільйонами глядачів. Що відрізняє PUBG від інших королівських битв, так це її реалістичність. Гра має реалістичну та деталізовану графіку, що створює захоплюючий та інтенсивний ігровий досвід.

Завдяки доступному геймплею, стратегічній глибині та регулярному оновленню контенту, Hearthstone зарекомендувала себе як одна з найкращих цифрових карткових ігор. Останньою, але не менш важливою є PlayerUnknown’s Battlegrounds, або скорочено PUBG. Ця королівська битва Рейтинг Кращих В Інтернеті підкорила ігровий світ, коли вперше вийшла на ринок, і легко зрозуміти чому. Завдяки величезній мапі, інтенсивним перестрілкам та стратегічному геймплею, PUBG пропонує захопливий та непередбачуваний досвід, який змусить вас повертатися за новими враженнями.