Новини Офіційний Сайт Кам`янської Міської Ради

Міжнародний Фонд “Відродження” забезпечує інституційну підтримку редакції LB.UA у межах програми “Соціальний капітал”. Матеріали виготовлені в в рамках підтримки відображають позицію авторів і не обов’язково збігаються з позицією Міжнародного Фонду “Відродження”. Класичне кіноаматорство поступово зникає у 1990-х роках, коли основну технологію починають витісняти відео-, а згодом і цифрові формати. Дешевша альтернатива швидко замінила кінокамеру на відеокамеру. Новий формат передбачав докорінну зміну технічної інфраструктури і підходів, що своєю чергою змінило практику створення та використання рухомих зображень. Деякі аматорські жанри фактично зникають, а інші продовжують існувати, трансформуючись відповідно до особливостей нових медіа.

У Житомирі автоматизовану систему обліку оплати проїзду (АСООП) у громадському транспорті удосконалять Відповідне рішення прийняли сьогодні на черговому засіданні виконавчого комітету. Для покращення надання послуг користувачам електронних квитків затверджено Порядок та Умови проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання (інвестора) для розвитку автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському громадському транспорті. Проєкт бюджету Житомирської міської територіальної громади на 2022 рік Проєкт бюджету Житомирської міської територіальної громади на 2022 рікрозміщенона офіційному вебсайті Житомирської міської ради. Виконком погодив перерозподіл субвенції на житло для дітей-сиріт та на ліки чорнобильцям На позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення про «Про розподіл субвенцій» на суму a hundred and sixty,three тис.грн. Інформація про виконання місцевого бюджету за 9 місяців 2021 року Сьогодні, 03 листопада, члени виконавчого комітету погодили звіт про виконання бюджету Житомирської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

новини міської історії

Це свято є символом нескореності української нації та її жаги до вільного життя на рідній землі. Нехай Господь зішле своє Благословення на кожну українську родину та допомагає у всіх благих справах і починаннях! Молімось та просімо у Господа миру та захисту для кожного нашого Захисника. В Бориславській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області звертають увагу громадян, які здають в оренду житлову чи іншу нерухомість, а також рухоме майно, що отримані від оренди доходи необхідно задекларувати. Сьогодні міський голова Ігор Яворський та начальник Дрогобицького районного центру комплектування та соціальної підготовки, полковник Микола Лисак передав дружині захисника пані Оксані Петречко Подяку від… В заході беруть участь університети, школи, коледжі, громадські організації та ініціативи, представники бізнесу, що планують вас вразити наукою.

Керівники Ірц Рівненщини Відвідали Здолбунівський Інклюзивно-ресурсний Центр

Фещенка Чопівського На період перекриття тролейбусний маршрут №15 тимчасово не функціонуватиме, а тролейбусний маршрут №15-А курсуватиме до Обласної лікарні та зворотному напрямку. Вебінари для ОСББ щодо участі у Програмі «Енергодім» Графік вебінарів. У Житомирі на Михайлівській з’явиться офіційна фанзона ФК «Полісся» Відзавтра, 11 тут лютого, на головній пішохідній вулиці міста з’явиться офіційна фанзона для вболівальників ФК «Полісся».

При будь-якому використанні новин та статей сайту дозвіл редакції на публікацію й гіперпосилання відкрите для пошукових систем на hmarochos.kiev.ua обов’язкові. Щоб отримати доступ до всіх матеріалів (силабус, рекомендована література, джерела), потрібно зареєструватись. – перший бій за Донецький міжнародний аеропорт, коли російські терористи зазнали нищівної поразки, а українська армія закріпилася в звільненому аеропорту. Оборона об’єкта тривала 242 дні по 22 січня 2015 року, поки аеропорт не був повністю знищений російською армійською артилерією.

Вчора, 8 травня, Президент України Володимир Зеленський підписав указ “Про День Європи”, згідно з яким Україна, в статусі країни-кандидата на членство в ЄС, відзначатиме 9 травня День Європи разом із країнами… Нехай вишивана сорочка сьогодні зітре всі кордони та об’єднає українців у всьому світі, а мудрість… У низці травневих свят – День вишиванки, який сьогодні відзначаємо.

Михайлівську частково розфарбують кольорами логотипу Житомира Підприємці вже зголосилися долучитися до проєкту. Вихованці двох житомирських ДБСТ отримали новорічні подарунки У подарунок 14 дітей – вихованців ДБСТ отримали планшети та солодощі. 12 житомирян-осіб з числа дітей-сиріт отримали грошову компенсацію на придбання житла Придбати житло для своїх родин зможуть семеро житомирян старших 35 років та п’ятеро осіб віком років. Допомога від благодійників лікувальним закладам Житомира Допомога від благодійників лікувальним закладам Житомира. Завтра, 25 травня, Шосткинщина прощатиметься зі своїм земляком, захисником Батьківщини Московкою Андрієм Олеговичем. Світла пам’ять та вічний спочинок усім, хто став жертвою війни.

Науковий Семінар Кафедри «слобідська Україна Другої Половини Xviii — Початку Xix Століття»

Житомирські ОСББ запрошують на онлайн-навчання щодо енергомодернізації будинків за програмою «Енергодім» Як взяти участь у програмі «Енергодім» та підвищити енергоефективність багатоквартирного будинку? Про це представники житомирських ОСББ зможуть дізнатися під час вебінарів. 23 травня на баскетбольному майданчику спортивного комплексу імені В.Окіпного відбувся відкритий турнір Роменської міської територіальної громади з баскетболу серед юнаків…. Школам громади буде рекомендовано відновити очний освітній процес з 21 лютого Враховуючи позитивну тенденцію, завтра комісія з ТЕБ і НС розгляне питання щодо відновлення очного освітнього процесу для всіх здобувачів освіти житомирських шкіл.

Розвиток цього явища поділяється на кілька історичних періодів, кожному з яких властиві свої характерні риси фільмів та практики в цілому. Він тривав з кінця ХІХ століття до початку 1920-х років, коли у технології виокремились власні стандарти та жанри. Цей період супроводжується сотнями експериментів, тому нерідко авторами фільмів були винахідники. У Центрі міської історії триває виставка “Суспільство з кіноапаратом”.