След като се върна, излях малко от остатъчното вино в събота вечер.

След като се върна, излях малко от остатъчното вино в събота вечер.

Тестът №2 мина по -добре от теста №1 (мисля?!), но това беше този, който се отчиташе за 20% от моята оценка! Той трябваше да покрие материал от въведение до хранене и класът на храната, който взе това лято, но той обхвана много повече подробности за храненето, отколкото очаквах, включително минералите за следи, които съм прекарал около 2 минути за всеки по този начин по този начин Далеч! Тестът беше 100 въпроса и имаше около 30, за които не бях сигурен в първия кръг. Надявам се, че имам поне половината от тях с образовани предположения. Но никога не съм се чувствал толкова извън контрол на оценката си.

Веднъж вкъщи, бързо направих присвояване на NT и закусих, преди да замина за фитнеса. Не бях ужасно гладен, но реших да имам нещо, за да не се прибера у дома. Започнах с 5 не -фотографирани бисквити от Каши от кутията 😳 и след това имах последното малко от нашата вана Chobani с няколко малини и шоколадови гранола от ohnuts.com

Всъщност бях развълнуван да отида на фитнес. Времето се подобри и се почувствах свободен след тестовете си, за да мота. Веднъж там направих 45 минути на ЕТ с Body + Soul (където по дяволите е моята форма този месец!?!?!?), Последван от някакво повдигане на горната част на тялото. Само бърз кръг от 2 комплекта от 15 на всеки мускул. Вкъщи с велосипед.

Тъй като не оставих за фитнеса до 5:15 или така, ние не започнахме вечеря до около 19:00. В кухнята имах серийно творение за мистериозните рецепти и затова за съжаление не мога да споделя това, на което сме сменили вечерята. Но ще кажа, че прави страхотно разпространение на сандвич и включва банани !!

имах малко на пшеничната кифлия на Руди от фризера, разтегнат с резен пуйка и резен швейцарски сирене.

Отстрани използвахме някои CSA зеленчуци: пащърнак и зелен фасул. Те бяха приготвени само за малко капки от бекона на съпруга (за неговия сандвич с пуйка). Добавих някакъв кетчуп отстрани.

Тъй като трапезарията е покрита в моята училищна работа, тази вечер вечеряхме телевизионна страна с малко ловци на къщи. Тук съм в панталоните си пижама! (Old Navy, миналата година).

Бях развълнуван да завърша друга задача за FoodService: Работим в огромно болница 9-дневно меню и първата част беше да намерим 9 рецепти на Lacto-Ovo и да влезем тях (в много строг формат!) В Excel. Беше много по -трудно, отколкото звучеше, защото всяка рецепта трябваше да има поне 1 яйце и 1 унция млечни продукти на човек. Трудно е да намерите рецепти за яйца, които имат толкова много и не са всички фритати и омлета! Но най -накрая завърших. Следващата седмица трябва да направим хранителен анализ на всичките 9 в програма в училище и тогава мисля, че ще добавим повече видове диети (може би с нисък натрий?) В менюто. Обичам планирането на менюто, но наличието на всички тези ограничения го прави наистина трудно.

Така че имах малко изцяло естествен ягодов сладолед като тържество, когато завърших

това!

Team Kerf

Състезание за актуализацията на лечението !!!

Големи благодарности излиза на:

Дженифър n., Триша Т . и Ан l. За техните дарения днес !!!!!!!!!!!!!!!!

ние сме само 8 долара от 1100 долара!

щракнете тук сега Ако все пак искате да искате За да дарите, ето линка: Team Kerf.

Много благодаря на всички вас 🙂

щя

-ахолик. Рядко излизам от къщата без душ (освен ако не е във фитнеса). След 4 години колеж вероятно съм ходил на час без душ два пъти?! Вероятно е свързано с моята фина руса коса, която се нуждае от измиване всеки ден, но просто се чувствам толкова груба без душ.

Но тази вечер се къпех в 19:00. Имах планове да бягам рано утре сутринта преди началото на деня, но след това се замислих. Имам само 50 -минутен клас и след това се обръщам и се прибирам вкъщи. Може би просто трябва да вляза в дрехите си за тренировка и да тичам след час? Това е планът !! Мисля, че ще взема бърз душ за изплакване, когато стана, но няма да мия косата си 😳 Може да се наложи да си сложа лек грим. Само така че не изглеждам болно!

Още публикации от Kath:

Преди бях обсебен от душовете. Не знам дали това е фактът, че имам супер нос или фактът, че съм оставял къщата си повече (

това!) Или че майка ми има навика да се къпе, преди тя да отива на фитнес. Но освен ако не бях на път да направя нещо наистина мръсно (като игра в кал) или да се насоча направо към фитнеса, винаги съм душал първо нещо сутрин (дори преди да турирам или да излизам на плажа!)

Явно съм прогресирал

Днес денят ми просто продължаваше и не исках да се къпя, защото планирах тренировка в късен следобед. И сега странно се чувствам по -малко мръсно, отколкото преди.

[Въпреки че ще добавя, че рядко се обличам без душ. Общото ми правило е, че трябва да ходя на места, където потта са подходящи, ако отида без такава]

cue следобедната музика за колоездене:

Мат и отидох за час пътуване из града . Избрахме маршрут с много хълмове (о, кого се шегувам – всяка улица тук има хълм!) Часът мина толкова бързо, че не можех да повярвам!

Изядох дата, преди да замина. Всъщност не бях гладен, но чувствах, че имам нужда от малко гориво, тъй като минаха 3 часа от обяда. Ами точно когато излязохме на нашето каране, гладът удари. Датата не беше достатъчна и нямах нищо с мен, освен вода. Заредих напред и скоро бяхме на крайната ни дестинация.

Безплатна дегустация на кафяв ел с вяра + тета!

Не планирах да участвам (опитвам се да пия по -малко алкохол в наши дни!), Но аз бях така Гладен трябваше да си взема нещо в стомаха си! За щастие, бирата прави отлична закуска!

Веднъж вкъщи бързо се къпехме (!!) и приготвихме вечеря едновременно. В този момент щях да ям ръката си.

в менюто

ангелска коса с печени тиквички, патладжан + хербено тофу с огнени печени домати

[Да, това беше, че тиквичките!]

Имаше страхотен вкус, защото бях много гладен, но стомахът ми не беше най -щастливият. Научен урок. Хранете я закуска!

Изключете да се отпуснете. Филм? Книга? Блогове? Обичайните вечерни дейности!

Още публикации от Kath:

Е, екипажът не е тук. Те са на закъснение на полета №2. Те може дори да не дойдат! Представям си, че просто ще трябва да разсрочим след бебе, ако не могат да стигнат тук навреме. Такъв бум, аз чаках цял ден!

Обяд днес беше остатъчен царевица + домат + салата от боб – с допълнително козе сирене!

Прекрасна половина PB & J

и много щастлива слива.

raz-ma-taz отстрани!

имах това Това беше флук. Днес също се чувствам изключително емоционален и някак надолу. Надявайки се скоро да дойде.

Още публикации от Kath:

Обадете ми се на глупак, но аз винаги се стремя да изпреварвам училищната си работа 1-2 седмици предварително, когато нещата неща се дължат – или повече, когато мога! Тази седмица най -накрая успях да наваксам от първия ден на часовете, който започна с гръм и огромна купчина натоварена работа в скута ми. Завърших 2 кратки документа, които предстоят през ноември днес следобед, започнах да уча за теста в четвъртък и направих това, което можах на моята глава 4 за органична работа, която се дължи до следващия понеделник. Направих достатъчно, че се почувствах добре да се счупя на разходка и чаша вино в 5:30!

Тази пролет и преди години ходех на разходки през цялото време, но някак си ме избягаха това лято. Предполагам, че имаше нещо общо с моето нощно училище, което ме извади от навика, но реших да се разхождам с ежедневния Рейчъл Рей и се забавлявах толкова много. Просто обичам да ходя в нашия квартал в хубави дни.

Имах шепа от последната част от сместа от пътеки, преди да тръгна – обядът ме държеше добре.

След като се върна, излях малко от остатъчното вино в събота вечер. Не беше толкова чудесно да започнем и това вече усещаше възрастта си. Някои по -тежки вина се подобряват с няколко дни въздух, но този не беше в този списък.

Изчаках и изчаках да гладувам за вечеря, но предполагам, че стомахът ми мислеше, че имам вино за вечеря! Нямах представа за какво съм в настроение. Мислех за ястия с тестени изделия, творения с пушена сьомга, голяма салата с боб отгоре, купа от зърнени храни (!) – Нищо не беше толкова привлекателно. Съпругът най -накрая пристигна у дома в 20:00 и току -що започнах да готвя това, което ни е необходимо, за да използваме без рецепта. Крайният резултат беше доста добър !!

BBQ Tempeh с патладжан, домат и козе сирене

Започнах с пакет Tempeh, който получих в Trader Joe’s. Изработен със соя, просо, кафяв ориз и ечемик, този 3 зърнен темп е нещо като Wheatberries да се срещат с тофу. Той се предлага в дебела уплътнена плоча, която нарязвате на парчета и правите каквото ви харесва (тъй като по принцип вече е вече приготвена).

Слагам малко в тиган с малко масло от рапица, нарязан патладжан CSA и около 5 Csa зелени домати.

Отстрани имах бърз копнеж за сос за барбекю (вероятно след като прочетох статията на Рейчъл за него) и сложих в саксия:

1 може да бъде доматен паста1/4 чаша кетчуп3-4 с.л. Glugs Wocestershire Sauce1 с.л. Yum-O!

отстрани имах 2 малки филийки багет, които съпругът донесе у дома плюс разпространение на песто от броколи-

и за десерт-шоколадов чипс, който винаги напомня Аз от тортата на морковите! (Вижте новия дизайн на сайта на Tina! Разбрах, че тя липсва от моя четец на Google и трябваше да я преследвам. Харесва ми!)

Отивам да заспивам добре преди друга ранна тренировка Ден и цял ден на учебния час.

Още публикации от Kath:

това!

Имаме най -великолепната сутрин !! Топло, слънчево и ветроваво – най -добрата комбинация.

Снощи направих Mona Lisa Ravioli с домашен сос за вечеря.

Използвах кутия от Сан Марзанос плюс сушени билки , кафява захар, сос от Уорчестършир и спанак от нашата градина. Малко а това, малко атат.

козе сирене отгоре!

mazen е бил в летен график да остане до късно и да спя, затова изпратих Гус в Събудете го тази сутрин.

и му обещах палачинки за закуска! От години използвам страхотния микс за палачинки на реколтата, а наскоро видях торти на Кодиак в Costco и мислех, че ще получа кутия за старо време. Днес за първи път ги правех отново. И така … как се подреждат? (Ха!)

Удобство: Кодиак печели, защото това е „просто добавете вода“ (GH призовава за яйца и масло).

Текстура: Страхотната реколта печели заради овес и неща. Кодиакният микс ми беше почти счупен? Не е задължително лоша, но текстурата беше малко неочаквана.

Лесно готвене: Кодиак печели. Повърхността беше толкова гладка без овеса, че преливането беше парче торта! GH палачинките могат да бъдат трудни за преобръщане, ако не се свържете перфектно на Browning.

Списък на съставките: Трябва да го предадете на GH, за да сте най -свежият, който можете да купите. Не знаех, че тази кутия Kodiak е добавена суроватъчен протеин, когато я купих, което не е любимата ми съставка, но предполагам, че е добре за допълнителна ситост.

Вкус: Страхотна реколта от коса. Мисля, че това е прясното брашно. Но мътеницата на Кодиак също е дяволски добър, така че наистина беше близо!

Обърнете внимание на поръсванията. Mazen настоява!

Коя е любимата ви микс или рецепта за палачинки? , така че се надявам да прекарам колкото се може повече време навън. С изключение на това, че ще видя Игрите на глада, което е единствената причина на земята, в която ще вляза в тъмна сграда; )

Забавна купа с кисело мляко за закуска!

oikos, грозде, ягоди, банан, чиа семена, чичо Сам, Puffins и WF PB!

Ърл Грей –

Ако не сте обикновен читател на BERF, може да искате да се насочите днес, за да проверите последното съобщение!

17 седмици: Имам сините блуса

Още публикации от Kath:

Това е ужасно дрънчен ден там, но прогнозата за уикенда изглежда добре, така че се опитвам да остана позитивен! Аз се занимавам с него, като нося дънки и руно днес за краен комфорт, когато минавам през студената мокрота.

тренировка

рано тази сутрин за въртене. Беше страхотен клас и съпругът се присъедини към мен – това винаги е забавно !! Той мрази Cycle (най -вече формата на класа – инструкторът се опитва да бъде ентусиазиран и пуска музика, която не харесва), но той идва понякога и винаги е по -забавно да гледате и да го видите да педалира 😉

Съпругът започва новата си работа в понеделник. Той ще работи в Uptown Charlotte и ще вземе Lightrail на работа и след това ще ходи на 2-3 блока, така че ще трябва да напусне къщата в 7:15. Това е доста рано !! Когато работех Uptown, тръгнах в 7:55 или така! Това ще означава отново да станете в 4:45 ч., За да има време да се къпе и да яде, но смятаме, че сме го работили, така че той ще отиде само на фитнес MWF и на TTH ще уча рано и тренирам След като той си тръгва, така че поне няма да е супер ранно всеки ден.

закуска

имаше малка порция каши H2H с малко конопено мляко (аз го микровълно за някаква топлина) тази сутрин. Това ме държеше доста добре!

стоманена изрязания вземете xviii

Все още се опитвам да намеря начини да перфектно стоманено нарязано овес. Читател предложи да ги накисне цяла нощ и след това просто да ги затопля на следващата сутрин. Да, това всъщност не работи. Снощи следвах инструкциите на Маккан за кипене на половин вода/мляко, добавяйки овес, покриване, охлаждане и охлаждане през цялата нощ. Трябваше да видиш лицето ми, когато ги извадих от хладилника тази сутрин и разбрах, че все още е всичко течно !!! Ние ги оставихме на ниско, докато под душа (се страхувах да ги оставя без надзор, защото имах твърде много епизоди на „кипене над“, но запазихме топлината на много ниско). Отнеха малко повече от 25 минути, за да ги приготвят и те все още бяха доста дъвчащи. Съпругът им обяви „най -добрият овес от стомана досега“, но все още мисля, че трябва да свършим работа. Бих дал на днешната партида A-, но все пак давам на Rolled Oats A+!

Приготвен с 1/2 средно банан, 1 с. Лкох лен, 1 ч. Л. Кафява захар, екстракт от ванилия, нарязани препечени бадеми и лъжица бадемово масло.

Аз също имах лате, приготвено с около 3 унции за пара –

отгоре –

Тази закуска беше 460 kcal, 13 грама фибри, 20 грама протеин.

Някой да хване дебата снощи? Работим през него на DVR. Надявам се да гледам още малко на обяд, тъй като днес ще се храня у дома !!!

Още публикации от Kath:

пътуване с кола !! Толкова по -дълго шофиране, което си спомням. Благодаря на Мат за шофирането!

Направих малко писане на моя лаптоп и съм около 60% от пътя, през който тя се отменя. Това е една от най-добре написаните истории, които съм чел. Долорес е толкова сложен, а сюжетът просто продължава да се променя!

Храна.

Върна в нашата прекрасна къща, разопаковах, докато Мат правеше вечеря! Още едно благодаря!

Преди да тръгнем по време на пътуването си, извадих дива аляска сьомга [от Whole Foods] от фризера, така че да е готов за вечерята тази вечер. Мат панира го и го завърза с фурна-беше страхотно! Трябва да имаме това веднъж седмично както за аромата, така и за храненето!

Имахме и прекрасна купчина печен сладък картоф, пащърнак и броколи (корените получиха 40 минути при 400* и бротът, половината от това)

и вкусих немския хляб – Добре, но най -добре с масло 🙂

Десертът беше последният от джинджифила Елизабет Lime + Coconut Chocolate Grace ми изпрати по -рано тази година. Обичах този аромат!

Още публикации от Kath:

беше толкова странно тази сутрин, че „трябва да се забърза да работи навреме“, но не беше на мен !! ! Когато съпругът работеше в застрахователната компания, той по принцип беше самостоятелно зает и никога не е имал това „Бъдете навреме“.

Contents