Віртуальні екскурсії та подорожі для школярів та батьків під час зимових канікул! Школа 91

Коментарі з’являються на сайті тільки після їх перевірки модератором, а не відразу після того, як ви їх розмістили. 12-річний Михайлик Малик навчається в ліцеї №2 Рівненської міської ради. Він з родиною приїхав до Рівного з Ізюма на Харківщині.

віртуальні подорожі для дітей

“Нова українська школа” зібрала добірку найцікавіших закордонних і українських онлайн-музеїв, які можуть допомогти урізноманітнити уроки чи вільний час. Упродовж січня-травня 2023 року до місцевих бюджетів Чернігівської області надійшло доходів загального фонду (без урахування дотацій і субвенцій) у сумі 4 602,9 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року доходи збільшилися на 52,0%. Пирятинців просять допомогти доукомплектувати продуктові набори для мешканців Херсонщини, які опинилися в надзвичайно складній ситуації через підрив дамби Каховського водосховища. 8 червня через виконання аварійно-відновлювальних робіт на мережах водопостачання не буде води у будинках по вул.

У Яківцях 8 червня через ремонтні роботи не буде води

Нині там зберігається найбільше картин художника. Тут є і сцени, і лабіринти, і заплутані доріжки, і сад, і справжнє авто, і статуї. Усе, чого можна й не можна очікувати від художника-сюрреаліста.

  • Тому можете потрапити у центр міста, до Музею писанкового розпису або Музею “Писанка” (така його неофіційна назва).
  • Зокрема, є американська класика, раритетні вантажівки, радянські авто й інші унікальні екземпляри.
  • Це курган, від якого фактично починається історія нашого Галича.
  • У багатьох галереях світу зберігаються полотна, що представляють собою не тільки культурну, але й історичну цінність.
  • Про появу такого природного заповідника існує романтична легенда (як ви вже зрозуміли в Карпатах полюбляють красиві історії) про кохання княжої доньки Русі до простого хлопця гончара Іванка.

П’ять століть мистецтвознавці сперечаються, хто зображений на портреті. Обличчя цієї жінки впізнають у цілому світі. У колекції галереї одна із чудових картин Сандро Боттіччелі – „Поклоніння волхвів”.Це одна з перших картин, яка принесла художню славу Ботічеллі. Темою картини є відомий біблійний сюжет – до щойно народженого маленького Ісуса та Матінки Божої Марії прийшли на поклон троє волхвів зі сходу. Це перше, що відчуваєш, коли приїзджаєш в місто. Я приємно здивована, що ви так багато знаєте про це цікаве місто.

Ув’язнена в Криму журналістка Данилович втрачає слух, окупанти не надають їй допомоги

Цей шедевр вражає відвідувачів своєю красою вже понад 220 років. Звичайно, віртуальні подорожі ніколи не замінять справжні. Але це хороша можливість подивитися світ, вивчити нові місця і спланувати майбутні поїздки – в будь-який момент та безкоштовно. Художній музей в Амстердамі, який зберігає найбільшу в світі колекцію картин заповедник і малюнків Вінсента ван Гога. Крім цього, в музеї зібрані роботи його сучасників – Поля Гогена, Клода Моне, Жоржа Сера, Поля Сіньяка,, Анрі Тулуз-Лотрека та Пабло Пікассо. Ще кілька років тому Музеї Ватикану розробили віртуальний тур по Сікстинській капелі. Побачити роботу великого Мікеланджело – стало реальністю.