Смачний житній хліб у домашніх умовах у духовці

Хліб на сухих дріжджах — це досить швидкий рецепт простого білого хліба на сніданок. Вам знадобиться https://galychyna.if.ua/analytic/noviy-oneplus-12-pretenduye-na-zvannya-naykrashhogo-smartfona-2023-roku/ біля двох годин часу і 2 склянки борошна. Додайте в суху суміш чайну ложку солі і перемішайте.

домашній хліб у духовці

До того ж виходять вони більш корисними, дієтичними. Замішуємо тісто з рисового борошна, яйця і отриманої раніше суміші. Наприкінці додаємо 1 столову ложку топленого масла і місимо ще хвилину. Крок 7. Через час тісто помітно збільшиться в розмірі. Столову ложку квасного сусла змішайте зі склянкою води. Випічка готова через хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

найсмачніших способів приготувати рулет зі свинини

Повторно замішуємо тісто, залишаємо його на 30 хвилин. Ставимо продукт в тепле місце на хвилин, там тісто збільшується в кілька разів. Решту води з’єднайте зі 150 г пшеничного і 50 г житнього борошна. Решту води з ‘єднайте зі 150 г пшеничного і 50 г житнього борошна. Коли тісто збільшиться в 2 рази, змажте його жовтком яйця або молоком. Коли тісто підніметься, випікайте його протягом 25 хвилин. Вам не доведеться довго стояти біля плити, як якби ви вирішили посмажити котлети на сковороді.

Pandebono: колумбійський сирний хліб

Крок 6. Через вказаний час прибираємо заготівлю в холодильник. Тримаємо тісто там три години.