Про Рівне Новини Рівного Та Рівненщини

Нетверезий чоловік встиг пошкодити капот, дзеркала та номерний знак припаркованого авто Chevrolet Aveo. Анастасія Новосад та Дмитро Котовський з Рівного завоювали одразу дві бронзові медалі у перший день змагань на етапі Кубка світу з лижної акробатики, що проходить у Ле-Реле (Канада). Про це інформує міський голова Рівного Олександр Третяк. Гравців команди “Здолбунівські Орли”, стали частиною національної збірної України з флаг-футболу.

новини рівного спорт

Грем’яцький ліцей, що в Острозькій громаді, як і багато інших закладів освіти, приєднався до відзначення Дня здоров’я. «Рівне вечірнє» — перше приватне видання у Рівненській області, засноване у вересні 1991 року. Про це йдеться у прогнозі погоди на завтра, 21 червня. У складі “Карпат” виступають вихованці рівненського футболу Амбросій Чачуа та Юрій Красномовець.

Юрій Вірт Оголосив, Що Залишає “верес” І Підсумував Сезон

Збірна області показала вражаючі результати, здобувши 14 медалей різного ґатунку. Зокрема, вихованці СДЮСШОР №2 були найуспішнішими на змаганнях. Полоцький Андрій здобув срібну медаль на дистанції 800 м вільним стилем та три бронзові медалі на д… Жіноча команда народного клубу “Верес” перемогла у чемпіонаті Рівненської області з футзалу, який відбувся на майданчику спорткомплексу міста Сарни. Загалом участь у турнірі взяли вісім команд. З 21 по 23 лютого в місті Львів проходив чемпіонат України з дзюдо серед юніорів та юніорок в категорії до 21 року та кадетів до 18 років.

  • Захисник Севільї Хесус Навас разом з “Фурією Рохою” здобув усі можливі трофеї.
  • Про це йдеться на офіційній сторінці Народного Клубу “Верес” Рівне.
  • Організатори зазначають, що прохолодна погода та опади створили ідеальні умови для проведення змагань, адже трек був добре зволожений.
  • Швеція вкотре підтвердила свій статус країни рівності та лібералізму, ставши першою країною, яка офіційно визнала секс як вид спорту.

Зокрема, Андрій Грицак здобув золоту медаль у поштовху довгим циклом серед дорослих у ваговій категорії… Про це повідомили на сторінці Сарненської міської ради. “Зичимо Катерині та її тренеру Олександру Аврамишину нових Перемог”.

А Дудяк Олександр виборов третє місце (48 кг) серед юнаків. Також нагадаємо, що вчора ще один учень ДЮСШ-№5 Самедов Тимур, який виступав у новій вазі ninety eight кг., виборов срібну нагороду. На Чемпіонаті України з плавання серед молоді та юніорів, який відбувся лютого у місті Бровари, гідно представили Рівненщину спортсмени з Вараша.

Тренування За Протоколом Табата – Програма Вправ Для Початківців

Про це повідомляють у пресслужбі Нацполіції Рівненської області. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста. Пам’ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі.

Голкіпер, Захисник Та Два Хавбеки З «вереса» Не Підуть

Дві золоті медалі здобув рівнянин Іван Сівак на міжнародних змаганнях зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Зазначається, що міжнародний турнір проходив в нідерландському місті Амстельвен. У ньому взяли участь sixty two спортсмени (38 жінок та 24 чоловіки) з 20 країн світу. “Наш Іван Сівак був найкращим у номінаціях…

Зокрема, золото змагань здобули Данило Хільчук, Станіслав Бойко, Костянтин Овсенюк, Віталій Матвійчук та Дмитро Зима, який довів свою неймовірну майстерність, здобувши дві нагороди – п… Армреслери з Дубенського району відзначилися на Національному чемпіонаті з армреслінгу, який відбувся нещодавно у місті Львів. Рівнянин Дмитро Котовський вдруге поспіль виграв етап Кубка світу алтимат фрисби з лижної акробатики. “У суперфіналі етапу у швейцарському Енгадіні, Дмитро удруге в сезоні здобув золото. У той же час рівнянка Анастасія Новосад посіла 10 місце у підсумку”. Спортсмени з Рівненської області вдало виступили на кубку світу з дзюдо «Гран-прі Александрії» серед спортсменів із порушеннями зору, який проходив у Єгипті. Про це повідомили на сторінці Рівненської ОВА.

Про це Суспільному повідомив менеджер команди Олександр Войцеховський. Зазначається, що Веніамін Радчук буде представляти Рівненщину в основному складі національної команди, а Михайло Нестерчук увійшов до резервного складу. Перший міжнародний турнір з участю гравців “Здолбунівських Орлів” в складі збірної відбудеться вже у квітні в Австрії. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт” чи “Партнерський матеріал”. Матеріали з позначкою “Експерт”, “Позиція” відображають позицію авторів та героїв.

Зазначається, що цей рейтинг формували за результатами виступів спортсменів. Так, до слова, наша землячка є Заслуженою майстринею спорту, чемпіонкою Кубка Європи, бронзовою призеркою Всесвітніх ігор та чемпіонату Європи. Перша в Рівненській області школа боксу відкрилася на базі Спортивного простору «Праджат», що в місті Рівне. На відкритті були присутні Міністр молоді і спорту України Вадим Гутцайт та начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. У школі готуватимуть спортсменів під керівництвом тренерів збірної України з боксу Валерія та Богдана Даниленків. Ідея створення школи боксу була реалізована завдяки спільним зусиллям меценатів, тренерів і спортсменів, Рівненської…