Топ-10 готових компютерів для ігор у різних сегментах

Відповідно обрані блоки живлення — розумний компроміс між якістю та ціною. Майже 8% ігрових ПК укомплектовано графічним адаптером Nvidia GeForce GTX 1060. Ця модель з оптимальними параметрами є перепусткою у світ реалістичної тривимірної графіки. Вона дозволяє отримати стабільні 60 FPS при середньому рівні деталізації в Battlefield V та The Witcher 3. Крім того, це найдоступніша геймерська відеокарта, що підтримує підключення VR-гарнітури. Якщо бюджет обмежений, можете сміливо економити на оперативній пам’яті.

конфігурація комп'ютера для ігор

Проте готові рішення сучасного ринку ПК — тільки один з варіантів. При правильному підході цілком можна зібрати ігровий комп’ютер з окремих комплектуючих не за всі гроші світу. І отримати системний блок, який не тільки дозволить повноцінно поринути в ігрову атмосферу прямо зараз, але і витримає підвищення вимог в найближчі кілька років.

Графік роботи кол-центра

Сучасні ігрові комп’ютерні конфігурації коштують чимало, але при цьому забезпечать максимально реалістичну картинку, виключать гальмування системи і розрив кадрів. Крім того, ігровий ПК без проблем впорається з такими завданнями, як відеомонтаж, робота з графічними редакторами і т.д. Любителі відволіктися від побутових проблем, поринувши в атмосферу віртуальних битв і головоломних квестів, відмінно знають, що для повноцінного геймінга знадобиться відповідне технічне оснащення. Адже системні вимоги сучасних ігор цілком можна назвати вимаганнями.

Якісне охолодження – це плюс до стабільності роботи та довговічності начинки системника. Якщо говорити про повітряне охолодження, то воно підбирається, виходячи з показників тепловиділення, але краще мати невеликий запас. Якість матеріалу дешевих варіантів залишає бажати кращого, і тому можливість «втопити» новий ПК вкрай висока.

  • Тактова частота графічного процесора – в актуальних геймерських відеокартах від 1,2 ГГц.
  • Інші комплектуючі будуть прямо залежати від цих компонентів.
  • Замовивши професійне складання геймерського ПК, ви отримаєте розширену гарантію на всі компоненти – 12 місяців.
  • Крім того, рівень шуму з ними виходить вищим, адже вентилятору доводиться працювати на великих обертах.
  • Редакція може не розділяти думок чи поглядів, висвітлених у авторських або рекламних повідомленнях, розміщених на сайті.
  • Не менш важлива ефективна охолоджуваність комплектуючих, і тому з нижнім розташуванням БП Місце для кабель-менеджменту також не завадить.

Вона означає, що коефіцієнт корисної дії перевищує 80% у всіх режимах роботи. Початкові рівні – Bronze та Silver, які показують відмінні результати при середніх навантаженнях. Високі стандарти – Gold та Platinum, що передбачають мінімальні втрати при високій віддачі. Існує також інноваційний сертифікат 80 Plus Titanium, який оцінює ККД у всьому діапазоні навантажень – від найменших до найбільших. Щоб купити надійний комп’ютер в Україні, і при цьому не переплачувати, слід підбирати системні блоки, зібрані вітчизняним виробником. Хорошим варіантом може стати одна з моделей українського бренду IMPRESSION ELECTRONICS, що пропонує комп’ютерні конфігурації для дому, офісу або відтворення найсучасніших ігор. Купівля системного блоку для ПК – дуже відповідальне завдання, адже від його вибору залежить, наскільки ефективно і довго служитиме вам комп’ютер.

Немає сенсу купувати дорогу відеокарту, якщо не граєте в сучасні ААА-ігри. Ретрогеймерам і любителям сесійних онлайн-ігор на зразок World of Tanks і Dota 2 потужний GPU ні до чого – гроші на вітер. Перша обійдеться трохи дорожче, друга – відчутно дешевше, але і продуктивність буде нижче. Також можна дивитися в бік GTX 1660 Ti – бюджетний must have, народний обранець. У Full HD ця карта забезпечить стабільні 60+ кадрів у будь-яких сучасних відеоіграх. Отже параметри на які треба дивитися при виборі комп’ютера ми тепер знаємо і можемо перейти на сайт Розетка, щоб в фільтрах пошуку вказати наші вимоги.

Не менш важлива ефективна охолоджуваність комплектуючих, і тому з нижнім розташуванням БП Місце для кабель-менеджменту також не завадить. Незважаючи на те, що в деяких сучасних CPU досить продуктивне графічне ядро, без дискретної відеокарти насолодитися хітами сучасної ігрової індустрії, на жаль, не вийде. Кожен бажаючий зможе знайти відеокарту з прийнятними параметрами та ціною.

Крім того, дисплей для ігрового ПК повинен характеризуватися швидким відгуком та хорошою частотою розгортки. Наявність додаткових режимів, а також функції синхронізації частоти оновлення кадрів з використовуваної відеокартою також буде до речі. Але твердотільні накопичувачі мають істотний недолік – при частому записуванні і видаленні файлів, вони швидше виходять з ладу.

Але до цього доведеться миритися зі зниженням продуктивності через неактивний XMP-профіль (працює тільки коли ОЗП дві планки) і дещо слабшою відеокартою на старті. Не будемо продовжувати багаторічну полеміку «Intel або AMD». Просто відзначимо, що для ігор процесори Intel довгий час були кращіми, незважаючи на більш високу вартість. Але в останні роки і AMD може запропонувати продуктивні рішення. Правда, в збірці на базі AMD варто приділити додаткову увагу системі охолодження. Насамперед потрібно звертати увагу на систему охолодження процесорів. Вони займають менше місця, але часто обмежують продуктивність мікросхеми.

Джерело безперебійного живлення складно назвати обов’язковим компонентом комп’ютера. Але якщо у вашій міській електромережі регулярно трапляються перебої або скачки напруги, ДБЖ необхідний. Він дозволить не переривати ігрові сесії, а крім того — забезпечить стабільну роботу системи, тим самим продовживши строк служби всіх комплектуючих. В якості накопичувача для ігрових комп’ютерів диски SSD — маст-хев. Найбільш придатними для ігор вважаються внутрішні SSD форм-фактора M.2. Для базової збірки можна вибрати і твердотільний накопичувач 2,5 дюйма з інтерфейсом підключення SATA III.

Перші можна використовувати для «апаратів» базової потужності, на базі других можна зібрати систему професійного класу, яка підійде навіть кіберспортсменом. Не менш значні варіанти для найкращого ігрового комп’ютера пропонує і AMD. Наприклад, у 1700 на борту 8 ядер, а потоків вдвічі більше.

В Оріхові завершились пошукові роботи, під завалами знайшли ще тіла – Запорізька ОВА

Великої різниці, AMD Radeon або NVIDIA GeForce, немає. У кожного рішення є свої плюси і мінуси, які по-різному проявляють себе у різних збірках. Серед графічних процесорів NVIDIA GeForce радимо звернути увагу https://www.dynamomania.com/news/682263-podrobici-pro-feerichnu-istoriyu-iz-najdorozhchim-zimovim-transferom-vid-chelsi-za-ukraincya—mudrika на моделі GTX 1660, GTX 1660 SUPER, GTX 1660 Ti. У зв’язці з процесором піде материнська плата, адже сокети повинні відповідати один одному. Інші комплектуючі будуть прямо залежати від цих компонентів.

– слім, розрахований на microATX материнську плату, із блоком живлення на борту, дозволить нам заощадити. 400 Вт вистачить для системи з інтегрованою відеокартою з надлишком. Ідеальної матрицею, як не дивно, для ігор є TN — висока частота оновлення і швидкий відгук перекривають всі недоліки у плані вузьких кутів огляду і рівня передачі кольору. Вибрати відповідну модель не складно — спочатку визначитеся з типом приладу. Для мереж з регулярними проблемами підійдуть лінійно-інтерактивні ДБЖ або ж моделі з подвійним перетворенням, але вони істотно дорожче.

Термін «стрім» стрімко увірвався в наше життя, а стримить стало так само модно і природно, як вести власний инстаграмм а… SSD M.2 NVMe – найспритніші з твердотільних накопичувачів, і саме їх ми рекомендуємо вибирати. Форм-фактори материнської плати, БП і корпуси повинні збігатися. 2200G частотою 3,5 ГГц у стоку і 3,7 гігагерц у турбо режимі. — Intel® Pentium® — 2-ядерний (2 фізичних ядра) процесор, розрахований на використання в ПК базового та офісного рівня . — Intel® Core™ i7 — 8-ядерний (4 ядра фізичні, 4 — віртуальні) процесор, розрахований на комп’ютерних ентузіастів, вимогливих гравців та робочі станції (i7−4770, i7−4820K, i7−4960X). Вузькоспеціалізовані системи (у банкоматах, в автоматичних системах, іграшках тощо).