Увійти Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Серія: педагогіка

90-х рр. XX ст. Тематичний збірник «Просвіта» у національно-культурному житті українців. Роль західно-українського регіону у інституалізації і діяльності Народного Руху України наприкінці 80-х на початку 90-х рр. XX століття. Удосконалення навчально-виховної роботи з іноземними студентами на кафедрі філософії та суспільних дисциплін. Гуманітарна складова навчання у ВМНЗ.

наукові записки тернопільського національного педагогічного університету

Історія розвитку медичних знань на теренах України від найдавніших часів – до кінця XIX століття. Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть запосиланням. Народний Рух України в контексті українського відродження кінця 80-х – поч.

Філософські аспекти формування та розвитку почуттів. Діяльність Ю. Романчука в системі громадсько-просвітницьких організацій (кін. XIX – поч. ХХ ст.). Грицько В. В., Бондаренко С.

Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка

Наукові записки Рівненського державного гуманітарного університету. Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії. Виникнення Народного Руху України в контексті відродження української державності кінця 80-х –поч. 90-х років ХХ ст. Народний рух України та його роль у національно-політичному житті наприкінці 80-х – поч.

РЕЄСТР наукових фаховий видань України

Індексується платформою наукових публікацій Google Scholar. Електронна версія серійного видання. Пошуку немає. Доступ квпу шпм вільний. Перелічені нижче статті об’єднано в Академії. Повторювані посилання враховуються лише для першої статті.

В, Юрій М. Цивілізаційний контекст науки і освіти України. Вміщено статті із загальної педагогіки, професійної освіти, теорії і методики природничих дисциплін, лінгводидактики. Роль «Просвіти» у національно-політичному житті та піднесенні національної свідомості Східної Галичини 1919 – 1929 рр.

Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка — найстаріший вищий навчальний заклад на Тернопіллі. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка. Бондаренко С. В., Алексієвець Л.