Конверт для грошей на весілля своїми руками Майстер клас

В аксесуарах обмежень немає, як і в кольоровій гамі, хоча бажано віддавати перевагу ніжним тонам. І ви, і молодята будете задоволені результатом своєї роботи. Щоб зробити простий конвертик для купюр, роздрукуйте вподобаний варіант з інтернету, виріжте по контуру. Зігніть по пунктирних згину, склейте дві сторони. Можна вибрати варіант з малюнком або додатково декорувати намистинками, стрічками, мереживом або іншою прикрасою. Весільний конверт також можна зробити у відповідності з тематикою свята. Про те, як зробити гарний весільний конверт для грошей ви дізнаєтеся, переглянувши наступне відео.

конверт для грошей на весілля своїми руками

Зігніть аркуш навпіл вправо і так само вниз, отримавши ромб з двома перпендикулярними діагоналями всередині. Верхні великі кути згинаємо до середини, як це робиться при виготовленні звичайного літачок з паперу. Розгорніть зігнутий край, загніть кут до зазначеної лінії. © 2023 DvaGusya – покрокові супер-смачні рецепти та поради. Уся інформація на сайті надається виключно в довідкових цілях.

способи з покроковими інструкціями та фотографіями

Тепер потягніть за кінець нитки і приберіть тканину складками, скрутіть квітку, приклейте за допомогою клейового пістолета у лівому верхньому кутку. Серединку прикрасьте намистинками або бісером. Зробіть листочки з паперу в https://fraza.com/news/327553-luchshie-sloty-s-dzhekpotom-v-2023-godu тон виробі. На кришечку приклейте бантик із рожевої атласної стрічки. Розкішний подарунковий конверт на весілля своїми руками викличе захват молодят. Прикрасьте його атласними стрічками, приклеївши їх до лицьової сторони.