ТОП курортів, де краще відпочивати у Туреччині ТурПошук

Вночі біля моря і в центральній частині країни тепло, близько + ° С. Найменше спека відчувається у Середземного моря, де сусідство гір і води створюють оптимальну вологість для комфортного відпочинку. А ось в екскурсійних містах ситуація трохи інша. Наприклад, можна легко купити путівку в Стамбул за 600 $ на двох і не тільки скупитися на розпродажах, а й без черг побачити цікаві пам’ятки. Правда через спеку не кожен наважується їхати сюди влітку. Країна, яка поєднала в собі мусульманські та християнські традиції, гори й море, вічне тепло з покатушками на засніжених гірськолижних курортах. Сучасна, європейська, і водночас традиційна та автентична.

коли найкраще відпочивати в турції

А головне наше завдання — надання якісних послуг нашим туристам та задоволення їхніх потреб. Туристичний сезон на курорті починається в квітні і триває до кінця жовтня. Найбільше туристів – в травні (до настання сильної спеки) і у вересні-жовтні (в оксамитовий сезон). В кінці вересня — на початку жовтня можливі недовгі дощі, буває хмарно. Навіть у листопаді на березі Середземного моря можна побачити чимало людей на пляжі, але, звісно, у воду заходять справжні сміливці. Втім, аби отримати тільки приємні враження від поїздки, важливо правильно обрати курорт та дату туру.

Купатися ще рано, в найтепліших місцях Середземне море прогріте максимум до + 15 ° С. Ночі холодні, але денні прогулянки, вартість турів і відсутність черг до пам’яток приваблюють українських туристів. Якщо на початку літа температура повітря приємна для сонячних ванн та купання в морі, то з липня починається сильна спека. Тому, якщо ви важко витримуєте палюче сонце, краще відкласти поїздку до Туреччини. З цих причин радять уникати поїздок в Туреччину з липня до кінця серпня разом з немовлятами та гіпертоніками. До середини осені шанси вибрати гарячий тур до Туреччини збільшуються, так як більшість людей повертається до роботи, школярі та студенти повертаються до занять.

Окрім безлічі приємних сімейних готелів, у місті також багато історичних пам’яток культури. Туреччину по праву можна назвати унікальною країною. Республіка приваблює туристів дружелюбністю та гостинністю, неповторним східним колоритом і різноманітними пам’ятками, мальовничою природою і високим рівнем сервісу.

Після прильоту мандрівники їдуть з аеропорту автобусом. Знаючи особливості відпочинку на турецькому узбережжі, можна спланувати для себе максимально комфортну та бажану відпустку. Місце славиться прозорою водою, узбережжям протяжністю 100 км і популярним турецьким пляжем Клеопатри. За рахунок субтропічного клімату тут не буває різких перепадів температури, за що курорт дуже цінується сімейними парами. Насичене нічне життя, достаток клубів та закладів та яскравих бульварів, це все про Мармаріс.

Бюджетний відпочинок в Туреччині з дітьми

Белек знаходиться на рівнині, тому море тут ніколи не буває холодним. В даному регіоні можна засмагати, купатися в період-з квітня по листопад. Найбільш жарким місяцем вважається серпень (середня температура повітря становить + 33 градуси Цельсія, а морська вода прогрівається аж до + 27 градусів Цельсія). В Белеку пляжна зона має протяжність двадцять кілометрів (ширина пляжів досягає до п’ятдесяти метрів).

Курорт Фетхіє

Безпосередньо перед новорічними святами в Сіде приходить початок «низького сезону», принісши з собою більш помірні ціни на повітряний трансфер і проживання. Так, наприклад, щоб зустріти новорічні свята в Сіде в готелі під п’ятьма зірками та за програмою All inclusive з харчуванням на дві персони, слід у середньому відкласти до $500. Туреччина – унікальна держава, котра поєднала в собі особливі природні умови, виняткові історичні пам‘ятки, оригінальну культуру та побут. Відпочинок в Турції – це відпочинок між світами вишуканих курортів, які утворились неподалік пам‘яток османської та візантійської культур, де колись зароджувалася цивілізація. У жовтні температура спадає й дощі частішають, тому вже не варто забувати про теплі речі – вони неодмінно стануть у нагоді в цей період. Попит на яхтинг у цей час вже спадає й можна орендувати яхту за помірними розцінками.

Бодрум дарує умиротворення, сили та натхнення. Експерти та досвідчені туристи дадуть відповідь на ваше запитання. Dragon Bar характеризується сучасною, надпотужною звуковою системою. Ресторан Secret Garden’s оформлений у вишуканому східному стилі, пропонує туристам оригінальне і смачне меню. Чіллаут Zen Lounge є відмінним місцем релаксу під відкритим турецьким небом. Скупитися в Бодрумі можливо в численних супермаркетах, а скуштувати вишукані страви – в місцевих ресторанах. Бодрум зайняв те місце, де раніше знаходилося Стародавнє місто Галікарнаса, Галікарнаський мавзолей (датований 353 р. до н. е), знищений в результаті сильного землетрусу.

Прогулянки цими чи іншими містами Туреччини залишать у пам’яті незабутній слід. Мармаріс відрізняється від своїх середземноморських колег тим, що знаходиться в бухті, оточеній горами і великим островом, який захищає вхід у бухту. Головна родзинка курорту — пагорби і багато лісу навколо, які разом з островом і бухтою створюють дійсно неймовірний краєвид. Крім того, нещодавно Туреччина послабила карантинні заходи як для населення, так і для туристів, яким тепер по приїзду не потрібно пред’являти ПЛР-тест.

Насправді Туреччина — це країна, приїхати в яку буде цікаво будь-якої пори року. Звичайно, високий сезон у Туреччині – це безліч туристів на вулицях, черги до головних пам’яток, галасливі базари та яскраві турецькі ночі. Якщо приїхати на будь-який курорт Туреччини жовтні, наближення закінчення сезону можна відчути в розміреному житті курортного міста, не властивого спекотним липню та серпню. А якщо вибрати готель дешевше, можна втратити в якості сервісу і отримати погані враження від поїздки, так що підходити до вибору путівки потрібно з розумом. Ще один курорт на цьому ж узбережжі, який є ідеальним місцем для сімейного відпочинку й любителів історії та археології.

Гайда у гори: перелік популярних маршрутів на вершини Львівщини

Місто розташувалося в оточенні достатку пухнастих сосен та барвистих гір. Тут можна поєднати як активний вид відпочинку на морі або у вигляді походів у гори, так і знайти усамітнення для повного релаксу. Так що вирішуйте самі, який варіант відпочинку вам ближче – Туреччина завжди відкрита і готова надати найкращі http://winmowin.com/page-24 умови для відпочинку. Крім яхтингу і вечірок, на курорті також можна знайти 2 гігантських аквапарки з атракціонами для дорослих і дітей. Втім, з маленькими дітьми сюди їхати ні до чого – на курорті надто шумно. А ось підліткам атмосфера Мармариса точно сподобається. Тижневий тур на двох обійдеться близько 650 $.

Цікавою буде поїздка у це місце Туреччини на відпочинок з дітьми. Зверніть увагу, що лише певні ділянки відкриті для занурення. Белек — респектабельний курорт, яких спроектували світові архітектори. Тут все створено для комфортного відпочинку, інфраструктура курорту включає буквально все, що можна побажати, в тому числі численні гольф-клуби. Поруч з курортом розташовані великий національний парк, сосновий і евкаліптовий ліс, апельсинові плантації. При будівництві цього курорту не зрізали жодного дерева.