ІГРОВИЙ КОМП’ЮТЕР купити ігровий ПК системний блок в Києві та Україні ціна та відгуки

Замовити можна як індивідуальну покупку, так і поставку товару оптом. «Золоте правило» говорить – при роздільній здатності Full HD потрібно розділити відстань від екрану ПК до очей в сантиметрах на 2,5, щоб отримати оптимальну діагональ в дюймах. Наприклад, 60 см – 24 дюйми, 70 см – 27 дюймів, 80 см – 32 дюйми і так далі. У форматі 2K ділити варто вже на 2,25, а за 4K — рівно на 2. HTPC – мініатюрні комп’ютери, які часто кріпляться з тильного боку монітора або вбудовуються в полицю з обладнанням.

Ми надішлемо листа з інформацією для відновлення паролю. Активувати послугу можна онлайн під час оформлення замовлення на сайті. Всі вони забезпечують зручну збірку системи, стабільність роботи якої забезпечується використанням коротких кабелів. В таблиці нижче наведені основні характеристики відповідної прогресивної (топової) конфігурації.

На нашому сайті можна купити ігровий комп’ютер бу від найпопулярніших торгових марок Dell, HP, Lenovo і інших не менш відомих виробників. Саме товари цих брендів характеризуються бездоганною продуктивністю, відмінною якістю, тривалим експлуатаційним періодом. В наявності присутні 2-х, 4-х, 6-ти, 10-ти і навіть 12-ти ядерні бу системні блоки для ігор.

компютери для ігор

Якщо ви шукаєте систему, на якій можна запускати найновіші ігри на ультра налаштуваннях із високою частотою кадрів, зверніть увагу на iBuypower Gaming RDY S6MBG201. Він легко входить до списку кращих ігрових ПК вартістю до 2000 доларів. Щоб зрозуміти, які саме показники вам потрібні, https://housecar.com.ua/bezdepozitni-bonusi-za-reєstracziyu-z-vivodom-v-kazino-yak-otrimati-subbota-plyus/ вивчіть системні вимоги для ігор, у які ви плануєте зануритись. Який би комп’ютер ви не вибрали, кожен з них повністю розкривається у своєму сегменті і принесе задоволення у процесі використання. Вони створені для азартних геймерів та ідеальні для занурення у світ віртуальних розваг.

Процесор

Що більше цей показник, то краще монітор розкриває переваги високого FPS. Для шутерів та інших динамічних ігор підійдуть екрани із частотою оновлення від 120 Гц та більше. Дуже важливо, щоб частота оновлення монітора та відеокарти синхронізувалися один з одним – тоді ви отримаєте максимально чітке зображення без розривів та інших перешкод. Щоб досягти таких результатів, шукайте монітори з підтримкою технологій Nvidia G-Sync або AMD FreeSync. За 4 роки роботи на ринку методом проб та помилок ми навчилися підбирати баланс між усіма комплектуючими. Тепер із впевненістю можемо зібрати комп’ютер онлайн в Україні на будь-який бюджет та для будь-яких завдань. Не хочете витрачати дорогоцінний час на збірку свого комп’ютера?

Переглянуті товари

Однак модель на 512 ГБ також поставляється з чохлом “преміум” класу та вигравіруваним склом із захистом від відблисків. Щоб стати успішним стрімером, вам не потрібні найсучасніші технічні характеристики, але вони допоможуть. ПК NZXT Streaming Pro оснащений процесором AMD Ryzen X з вісьмома потужними ядрами, що робить його одним із найкращих ігрових процесорів для ігор та стриму одночасно. — каталог описів і цін на побутову і комп’ютерну техніку, електроніку, товари для дому та офісу. Наше завдання — допомогти підібрати і купити персональні комп’ютери за найкращою ціною в інтернет-магазинах. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції. При середніх настройках вона повинна видавати стабільний FPS не менше 35 кадрів за секунду.

найкращих RGB-килимків для миші

Об’єм оперативної пам’яті – більше 16 ГБ, жорсткого диска – 4 ТБ, а відеокарти 6-8 ГБ. Для охолодження настільки потужного системника встановлюються або вентилятори (їх повинно бути не менше 5-ти) або більш ефективний водяний контур. Одним з найважливіших компонентів ігрового комп’ютера є процесор. Він відповідає за обробку даних і координацію роботи всіх інших компонентів системи. При виборі процесора зверніть увагу на такі характеристики, як кількість ядер, частоту та кеш-пам’ять.

Кожен, хто наважувався на самостійну збірку ПК, на якомусь етапі зневірювався в цій ідеї. Складання системи вимагає мінімального запасу базових знань про компоненти та їхню сумісність, а в процесі буває важко розрахувати потрібний бюджет на їх купівлю. Artline Overlord — сучасні ігрові ПК для любителів якісної графіки.

Варто звернути увагу на розкладку клавіатури для геймерського комп’ютера. Вона може бути повною, скороченою (без цифрової панелі) та мінімальною (тільки ігрові клавіші). Показує, скільки разів на секунду перемальовується зображення на екрані.