35 Місць для активного відпочинку в Хмельницькому ТОП 20

Фактична відстань може відрізнятися. Розміщення з хатніми тваринами можливе за попереднім запитом. Може стягуватись додаткова плата.

доміки для відпочинку хмельницький

На території зони відпочинку розташовані 10 дерев’яних будиночків, кожен з яких має свою ділянку для відпочинку. Будиночки розташовані на березі ставу, що створює атмосферу максимально близьку до природи. Тут можна порибалити, посмажити шашлики, насолоджуючись красою навколишнього ландшафту. Зона відпочинку “Кудрянка” запрошує на чудовий відпочинок на березі річки “Кудрянка”, ставок “Дубово-2”. Комплекс «Ріца» розташований поблизу річки, добиратися сюди недалеко – можна зручно доїхати маршрутними таксі.

Банкетні зали до 50 і 100 осіб, жива музика. Спортивна риболовля, міні зоопарк, оренда будинків на озері, подорожі на квадроциклах. Копіювання матеріалів без дозволу адміністрації сайту заборонено.

Хмельницький

На території є ресторан а також можете орендувати мангальну зону. River Side – зона Вашого крутого відпочинку на природі біля води. На території компексу є будиночки закритого типу для зимового та літнього відпо чинку. В будиночках є холодильники, мікрохвильовки, електрочайники. Єдиний спосіб залишити відгук – це спершу зробити бронювання. Тому ми точно знаємо, що відгуки на нашому сайті пишуть справжні гості, які зупинялися у наших готельних об’єктах. Думки, висловлені в коментарях, належать клієнтам і представникам готельних об’єктів на Booking.com, а не компанії Booking.com.

Якщо ви забронювали помешкання через наш сайт і хочете залишити відгук, будь ласка, спочатку увійдіть у свій аккаунт. Після подорожі гості розповідають нам про своє перебування. Ми перевіряємо кожен відгук, переконуємося, що в них немає нецензурної лексики і що їх залишили справжні гості, перед тим, як розміщати їх на нашому сайті. За допомогою цих https://www.blitz.if.ua/news/novi-tekhnologii-2023-tsikavi-rozrobki-shcho-zminyat-svit правил і стандартів ми хочемо досягти того, щоб контент на Booking.com був корисним та підходив для всієї сім’ї. Водночас, ми не хочемо обмежувати свободу висловлювання критичних думок. Вони також важливі, незалежно від емоційного забарвлення. За бажанням ви можете відсортувати та (або) відфільтрувати їх (за порою року, оцінкою за відгуками тощо).

Апартаменти в центрі Хмельницького (біля ТРЦ ЛибідьПлаза)

Свіжі та актуальні новини Хмельницького, все про події у Хмельницькому, інтерв’ю з цікавими та видатними особистостями нашого міста. З vsim.ua – ви завжди перші! Zatyshne – це місце, де кожен може насолодитися свіжим повітрям, неймовірними краєвидами, гармонією та естетикою. Тут продумано все до найменших дрібниць, щоб ви почувалися комфортно та отримали бажаний заряд позитиву та натхнення. У вартість будинків входять мангали і шампура. На території є оздоровчий ЧАН (сірко-водневий).

Часті питання про Бази відпочинку в Хмельницького

До послуг гостей ресторан, бар, спільний лаунж і сад. У помешканні працює цілодобова стійка реєстрації та здійснюється обслуговування номерів. Після активного дня, повного пригод, база відпочинку “Дика Риба” пропонує вам відвідати банний комплекс, розташований на власному острові. Тут ви зможете розслабитись, відновити сили та насолодитись атмосферою спокою та гармонії. Особливістю бази є безлімітний чан, який дозволить вам максимально розслабитись та забути про все навколо. Вечори, проведені в гарячому чані на дровах, подарують вам неповторні враження і дозволять насолодитись чарівним краєвидом, що розкривається перед вами.

Надання послуг проживання, подобова оренда будинків для туристів. Оздоровчий чан трав’яний (сірко-водневий). Оренда будиночків для зимового і літнього відпочинку за містом. У середньому 3-зіркові готелі у Хмельницькому коштують UAH 894 за ніч, а 4-зіркові готелі у Хмельницькому – UAH за ніч. Якщо ви шукаєте щось особливе, 5-зірковий готель у Хмельницькому можна знайти в середньому за UAH за ніч (відповідно до цін на Booking.com). Комплекс відпочинку Ферма – це зона справжнього відпочинку від міського галасу.