МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ДОСЛІДНИКІВ «ІННОВАЦІЇ В НАУЦІ: СУЧАСНИЙ ВИМІР»

З доповіддю виступила студентка фінансово-економічного факультету Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Атві Загра-Поліна Хассанівна. Вона висвітлила питання бізнесу в політиці та проблеми олігархії. Загалом, на пленарному засіданні було виголошено низку важливих та ґрунтовних доповідей, що стосувались інновацій у різних галузях науки. Участь у конференції закордонних колег дозволяє молодим ученим обмінятися досвідом та урізноманітнити й поглибити знання щодо сучасних підходів до вивчення особистості. Наукова конференція виступає одним із ефективних методів підготовки фахових психологів, педагогів, соціальних працівників і дослідників, які займаються розв’язанням проблем особистості.

Український народ протягом усієї своєї історії і сьогодні демонструє прагнення до цивілізованих форм співжиття, поваги до прав людини, забезпечення гідних стандартів життя та збереження миру. Тимошенко висловив сподівання, що конференція, яка викликала великий інтерес серед студентської молоді України, сприятиме подальшій активізації наукових пошуків юних дослідників та побажав усім учасникам натхненної праці та творчих успіхів. Конференція молодих вчених є традиційною і вже вкотре проводиться на базі факультету психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Головним цільовим призначенням цієї конференції є підтримка та розвиток студентської науки і досліджень у соціально-поведінкових та педагогічних науках. Вона передбачає створення можливості для апробації результатів досліджень молодих науковців – студентів, магістрантів, аспірантів і докторантів усіх спеціальностей факультету психології.

Проблеми дошкільної освіти та виховання», «Психологія», «Світова економіка. Реклама та дизайн», «Інформаційні та виробничі технології. Фізика, математика», «Біологія, екологія, географія, хімія», «Література, мовознавчі науки, іноземні мови», «Філософія. Історія та політологія», «Право та безпека підприємництва». Педагогічні умови формування цінностей здорового способу життя учнів початкової школи в позанавчальний час охарактеризувала здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Початкова освіта» Юлія Юрченко (науковий керівник – канд. пед. наук, доц. кафедри педагогіки, початкової освіти, психології та менеджменту Олена Самойленко). Редакція наукового журналу пропонує всім бажаючим студентам, аспірантам, докторантам, здобувачам, молодим фахівцям, викладачам, науковцям та іншим зацікавленим особам взяти участь у роботі науково-практичних конференцій.

молодь у науці

14 квітня у Білоцерківському НАУ відбулася щорічна Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти “Молодь – аграрній науці і виробництву”. У приміщенні Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Студентська молодь у науці», присвячена Дню науки та якою традиційно розпочинається Тиждень науки в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. Організатором конференції стало Наукове товариство студентів, магістрантів, аспірантів, докторантів та молодих учених ХГПА.

Конференції проходять дистанційно в різних містах України. Молоді дослідники є майбутнім науки та технологій, тому захід, спрямований на підтримку їхньої наукової діяльності, є важливим, оскільки надає молодим дослідникам можливість поділитися своїми дослідженнями та отримати фідбек від досвідчених науковців. Запрошуємо взяти участь у роботіVІІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь в ХХІ сторіччі»,присвяченої 60-річчю Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», яка відбудеться30листопада 2021 року. Запрошуємо Вас узяти участь у всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Студентська молодь у науці», яка відбудеться 16 травня 2023 р. (змішаний формат – очно/дистанційно із використанням платформи ZOOM). Аспіранти та студенти вищих навчальних закладів України під час роботи конференції продемонстрували високий науковий потенціал, про що свідчить різноаспектність досліджень, якість підготовки доповідей, жвавість дискусій, творчий підхід та власна позиція щодо оцінки соціально-економічних і політичних процесів. Цей науковий форум щорічно об’єднує інтелектуальну еліту різних наукових галузей, що навчається або працює у провідних закладах освіти України.

ІІІ Регіональна науково-практична конференція ВНЗ І-ІІ р.а. Понад 400 студентів направили свої матеріали на конференцію та презентували власні наукові досліження на актуальні теми. Переконані, наша конференція та публікація збірника з її матеріалами – це саме той науковий простір, який дає можливість молодим науковцям представити широкому загалу свої оригінальні ідеї, обговорити розв’язання важливих проблем, запропонувати своє їх бачення, реалізувати власний творчий потенціал та окреслити перспективи подальших робіт. Безумовно, саме високоякісна наука та освіта мають надважливе значення для розвитку суспільства. Державу, зокрема її відповідні вектори, будують критично мислячі люди, які розуміють, як розвивається світ, що треба зробити для його покращення. Наука – інтелектуальна та духовна міць нашої країни, адже її результати впливають на розвиток медицини, економіки, екології, освіти, соціальної сфери та сільського господарства і, що особливо важливо для України, – безпеки держави.

Драгоманова, академік НАПН України, доктор фізико-математичних наук Шут Микола Іванович. (фото IMG_4683) Учасникам конференції побажали плідних дискусій, дієвих результатів, наснаги і невтомності у новаторському пошуку. Було зазначено, що саме розвиток інтелекту є тим визначальним чинником, який здатний забезпечити перспективу розвитку держави загалом і кожного окремо. Проблеми початкової, загальної середньої освіти та виховання.

Новини університету

Усі заходи організації спрямовані на формування у дітей національно-патріотичних цінностей. Так ми будуємо міцне майбутнє нашої країни, основою якого будуть свідомі, гідні, віддані, відважні діти – патріоти України. Ми сприяємо розвитку критичного мислення, логіки, психології спілкування, посилюємо теоретичні вміння практичними навичками. Кожна дитина отримує ті знання, які відповідають її віковій категорії.

Інститут модернізації змісту освіти

Він наголосив на ефективній міжгалузевій співпраці молодих науковців із Європейського університету, Національного педагогічного університету імені М.П. Також зазначив, що щорічне проведення цієї конференції є свідченням розвитку української науки. На думку М.Ф Степка, ця конференція перетворилася на знакову подію в науковому студентському житті України. Обрані для наукових пошуків проблеми хвилюють широку громадськість та є актуальними, а саме проблеми економічного зростання нашої країни, її інтеграції до європейської спільноти, розвитку національної свідомості українського народу, шляхи виходу із кризової ситуації тощо.

Учасники конференції мали гарну нагоду обговорити роль науки в нашому житті. Метою цього заходу в 2023 р., як і в попередньому, є створення додаткової можливості оприлюднення результатів наукових досліджень молодої генерації вчених для розкриття і зміцнення їхнього наукового потенціалу та інтеграції в загальний простір європейської науки ХХІ ст. Конференція відбулася на високому організаційному рівні за активної участі науковців, аспірантів та студентів – учасників https://t1.ua/pereglyad/76810-perenesennya-do-pivnichnoamerykanskoyi-pusteli-ta-dykykh-tvaryn-v-tsikaviy-konsoli-wild-bison-charge-vid-pragmatic-play.html?fbclid=IwAR3CiTN-c9BZWbVwSu4WoWifq6j9vStvPHWa4aSNZDqEuZ7z7FLPGPMEFi8 конференції. На секційних засіданнях були визначені переможці, яких нагородили грамотами, а всіх учасників – сертифікатами про участь у роботі конференції. З нагоди Дня науки, який в Україні з 1997 року відзначається у третю суботу травня (цього року це 20 травня), у нашому університеті з 15 травня розпочалася декада «Молодь у науці».Під час декади передбачається проведення підсумкових засідань наукових гуртків, проблемних груп, зустрічі з провідними вченими тощо.

Вінознайомив студентів із діяльністю аспірантури та перспективою навчання в ній, акцентував увагу на здобутках студентів у наукових і творчих конкурсах у 2022 році. Мукачівський державний університет гідно представила здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта Зейкан Марина Петрівна. Виступ на тему «Професійна діяльність вихователів закладів дошкільної освіти у контексті вимог сьогодення» є результатом магістерської роботи, над якою здобувачка працює з науковим керівником д-р.пед. Учасники конференції відзначили її високу ефективність і значення для апробації досліджень молодих науковців. Під час заходу панувало відчуття неймовірної єдності дослідників з абсолютно різних галузей, що заклало підґрунтя для продовження спільної роботи надалі. За переконаннями організаторів, партнерів та учасників важливим здобутком конференції стало створення колаборації та розширення контактів з молодими науковцями різних установ. Захід зосереджений на темі інновацій у науці, що є надзвичайно важливим у контексті розвитку сучасної науки і технологій.

Керівники секцій зазначили цікаву тематику доповідей студентства та перспективність подальших наукових пошуків за обраними напрямами. Цьогоріч географія учасників конференції розширилася. Зокрема, свої розвідки вже надіслали молоді вчені з таких міст, як Одеса, Запоріжжя, Миколаїв, Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницький, Луцьк, Мелітополь, Полтава, Київ, Харків, Суми, Ромни, Житомир, Кролевець, а також Волинської області. Тобто навіть в умовах війни громадськість усвідомлює важливу роль науки. Також молодь приділяє увагу вивченню нових результатів у фізиці та математиці, що традиційно продемонстрували студенти фізико-математичного інституту Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Гарко Ірина, Білоусов Віктор та Маруженко Олексій. Вивченню тенденцій розвитку банківської системи України в умовах євроінтеграції присвятила своє дослідження студентка Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Мястковська Вероніка.

Дякуємо організаторам конференції за наданий майданчик для дискусій. Молодь не може залишитися байдужою до політичних подій сьогодення. Науково-практичний семінар із міжнародною участю «Оцифрування архівних, музейних, бібліотечних фондів задля збереження культурної спадщини України». Нашим завданням є популяризація здорового способу життя, рухової активності, різних видів спорту, формування загальнонаціональних цінностей, заохочення дітей до збереження здоров’я, виховання здорового покоління з гармонійним розвитком фізичних і духовних якостей, проведення різного роду заходів для досягнення цілей.

— безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія. Відбулися вибори директора Інституту цифровізації освіти НАПН України. Заходи організації допомагають пропагувати правильний спосіб життя та заняття спортом. Допомагаємо розвивати силу, швидкість, витривалість. Діти запорука світлого й успішного майбутнього України. Робоча мова конференції – українська, англійська, польська.