Креативні ідеї для побачень на відстані

Стартап не завжди будується на комерційній основі. Яким би не був саме ваш startup, пам’ятайте, він повинен бути обов’язково перспективним. Сформульовані ідеї необхідно розкласти на конкретні гіпотези, які необхідно перевірити. На основі цих гіпотез розробляють до 10 питань потенційним клієнтам. По суті створюється невелика анкета-опитувальник.

  • Так, профільному інвестору слід звернути увагу надіючий бізнес із переробки та утилізації небезпечних відходів.
  • В перші тижні війни від ворожих обстрілів там переховувалися члени команди зі своїми близькими та домашніми улюбленцями.
  • Цей розділ статті присвячений детальному аналізу 7 (семи) основних видів, або джерел, фінансування стартап-проектів.
  • Тому тепер, щоб заробити гроші, потрібно знайти і перепродати такий товар, який важко відшукати, але попит на нього існує.

Розширення — це стадія, коли компанія має завершений функціональний продукт, який приносить самі постійний прибуток. Але ж воно стало вже практично розмовною і зустрічається в повсякденному житті постійно. Одні називають стартапом виключно бізнес в інтернеті, інші вважають, що стартап — це взагалі будь-який бізнес-проект. Електронна комерція поступово змінює акцент із web на мобільну взаємодію. Це продиктовано тим, де саме воліють купувати споживачі. Під час цьогорічного високого сезону, який розпочався 1 жовтня, майже 48% доходу ecommerce надходить від покупок з мобільних пристроїв. Ця статистика все ще оновлюється кожного дня, тож цифри можуть змінитися.

Ідея 8. Бюро перекладів в режимі онлайн

І вже у 10 класі придумав власний дизайн пляшок для води, який наважився запропонувати одному з найбільших гравців на ринку пляшкових вод ― IDS. «Згодом мені навіть призначили https://uc.od.ua/news/city/1252856 зустріч, я відправив їм презентацію із закликом, що треба змінювати дизайн пляшок, а потім прийшов до офісу на розмову. Я такий був гордий, задоволений», ― згадує Андрій.

де і як знайти цікаві ідеї для стартапу

Вище ми детально описали, на якому етапі проекту варто звертатися за допомогою до інвестора. Щоб справа пішла успішніше, інвестора бажано знайти на початку шляху, на самому старті проекту. Найкращий спосіб визначити, чи є компанія стартапом, – це порівняти її з тими, які такими не є. Я розробив досить прагматичний підхід, що дозволяє класифікувати бізнес як “не стартап”. Ось критерії, які дають можливість відрізнити стартап від сформованого бізнесу.

Ідея 6. Створення юридичної консультації в режимі он-лайн

Будь-який бізнес – це завжди ризик, а створення стартапу – це ризик в квадраті. Адже, на відміну від бізнесу, стартап пропонує абсолютно нову послугу або товар, яких до цього не існувало на ринку. Але тільки ризиковані проекти можуть принести найбільші прибутки за короткий період. Ми зібрали цікаві решенія із досвіду створення успішних стартапів, які підвищать шанси на втілення інноваційної бізнес-ідеї в життя.

У самому ж офісі є місця для зустрічей, простори для івентів, багато мистецтва і зелені, кухні, спортзал та навіть власна бібліотека. А ще тут діє музей аукціонів та станція сотрування сміття. В компанії абсолютно гнучкий режим і кожен може обирати самостійно — працювати з офісу чи з будь-якого іншого місця. А ще сюди ми перенесли нашу маленьку офісну традицію — перевзуватися у домашні капці або ходити босоніж по м’якенькому ковроліну. Ця фішка допомагає не тільки відчути домашню атмосферу на роботі, але й зберігає нашу історію й традиції.