Де відпочити в липні: варіанти для всіх і для кожного Стежками України!

Пляж-бухта Навагіо, який розташований на Закінтосі, є візитною карткою країни і входить в десятку найкрасивіших у світі. У той же час він позбавлений https://chl.kiev.ua/CGI-BIN/sp/print/index.php?id=7030 звичної інфраструктури, так що все необхідне доведеться брати з собою. Це не нав’язливе повідомлення, закрийте його і місяць не побачите.

де найкраще відпочивати в липні

З курортів Атлантичного океану найбільше – біле місто Агадір, розташоване на південно-західному узбережжі. Більше 40 фешенебельних готелів, чудова біла піщана пляжна зона з мілководдям до 30 метрів, безліч ресторанів і визначних пам’яток. Масу позитивних емоцій доставлять екскурсії до знаменитого «Рожеве місто» Петру, з 800-тами доісторичними об’єктами, з монастирями Ад-Дейр та Ель-Хазне. Весь відрізок узбережжя Мертвого моря Йорданії – природна лікарня. Морська вода, що містить комплекс мінеральних компонентів та солі, зціляє багато захворювань. Майже цілий рік тут світить сонце, денна спека легко переноситься у впорядкованих готелях, спа-центрах. Можна приїхати сюди на 1 день, щоб отримати лікувальні процедури, користуючись послугами платного пляжу Амман Біч.

Куди в липні поїхати недорого?

Складно сказати, де в Одеській області відпочивати найкраще. Хтось не уявляє життя без Одеси-мами, обожнюючи її гумор і неповторну атмосферу. Хтось вважає, що за чистим морем потрібно їхати подалі. І обирає Нову Дофінівку, Кароліно-Бугаз, і Затоку, яка обіцяє перетворитися на новий мега-курорт. А за усамітненням і сімейним затишком їдуть до Санжійки або Лебедівки. Також багатьом до душі відпочинок у портових містах, таких як Південне і Чорноморськ.

У пошуках кращого життя: названо 10 найкращих міст Європи для переїзду в 2024 році

Шопоголіки зможуть себе потішити натуральною косметикою на основі рожевого масла і шкіряними виробами місцевого виробництва, зі знижкою можна купити речі недорогих європейських брендів. Єдиний недолік хорватських курортів – більшість пляжів покриті галькою, але готелі гарантую наявність бетонних платформ для комфортного виходу в море. А після повномасштабного вторгнення рекламний ринок зовсім змілів і нам нічим покривати навіть мінімальні витрати на роботу сайтів.

Будь ласка, повідомте на гарячу лінію порталу про причини скасування поїздки і ми з радістю перенесемо Вам дати. Ознайомитися з умовами договору страхування Ви можете на нашому сайті в розділі оформлення страхового поліса. Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію порталу і ми оперативно внесемо необхідні зміни до страхового поліса. • чек-листи (покрокові гайди для в’їзду в бажану країну – від отримання візи до натуралізації). 300 років тому, а засноване – й за всі 365 літ від нас. Відокремлює Бердянську затоку від Азовського моря.

Професії для чоловіків: найбільш популярні спеціальності

В останні роки попит на відпочинок у Хорватії значно посилився. У ці краї прямують найчастіше сімейні пари в пошуках незабутніх вражень. Найчастіше тури купують туристи, які віддають перевагу відпочинку без малюків. А ось для молоді відпочинок саме на Ібіці залишається найкращим, тому острів вважають своєрідним молодіжним центром Європи.